Halk Sağlığını Tehlikeye Atan İşletmeler Ortaya Çıkarıldı
Son günlerde gıda sektöründe yaşanan taklit ve tağşiş skandalı, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından açıklanan listede detaylarıyla bir kez daha gündeme geldi. Sahte markaların güvenilir olduklarını iddia ettikleri ürünlerde yapılan incelemeler sonucunda zeytinyağı, baklava, kaşar peyniri, soslu tavuk, lahmacun, köfte harcı, sucuk, peynir, bal ve baharat gibi ürünlerde ciddi sağlık riski oluşturacak tağşişlerin yapıldığı tespit edildi.
Sucuklarda Sakatat, Lahmacunda Tek Tırnaklı Eti!
Yapılan incelemeler sonucunda bazı işletmelerin sattığı sucuklarda sakatat kullanıldığı ortaya çıktı. Ülke genelinde birçok restoranda ise lahmacun yapımında “tek tırnaklı eti” tercih ettikleri belirlendi.
Tarım ve Orman Bakanlığı’nın Yayınladığı Son Liste:
More Stories
Asgari ücret desteğinin şartları belli oldu
Şubat ayı işsizlik oranları belli oldu
İklim değişikliğinden etkilenen kayısı mercek altına alınıyor